Sarek av Ulf Kvensler (spänning, thriller, drama, kriminalroman)

Den här vara jag bara tvungen att skriva någonting om. Den var så spännande, den var intelligent, det var helt enkelt en riktig bladvändare. Så smart. Gillar verkligen att man fick tänka lite själv också.

Sarek av Ulf Kvensler (dessutom en debut!), handlar bland annat om tre vänner som brukar fjällvandra i sverige tillsammans, men på årets vandring så har Milena skaffat en pojkvän som gärna också vill följa med. Anna och Henrik har svårt att säga nej till det. Jacob är trevlig, men Anna genomfars av tanken “jag känner igen honom”. Vandringen utvecklas snart till en mardröm med ödesdiger utgång.

Jag lyssnade och läste boken Sarek av Ulf Kvensler med hjälp av Storytel tjänsten. Jag läste faktiskt mest, jag tyckte den blev ännu mer spännande och intensiv då. Fast uppläsaren Mirja Turestedt gör ett riktigt bra jobb tycker jag.

Jag ger boken 5/5 och uppläsaren 5/5.

Kommentarer