Den sjunde kretsen av Tony Fischier (spänning, deckare, kriminalroman)

Den sjunde kretsen är helt enkelt fantastisk. Bättre än andra boken. Nästan lika bra som första. Spännande, informationsrik och rolig. Gillar verkligen hur Tony Fischier skriver. Denna bokserie är i världsklass.

Denna spänningsroman handlar bland annat om en man som försöker ta sitt liv, men räddas i sista stund av med trafikanter. En högt uppsatt polisman hittas mördad under mystisk omständigheter. En tredje man dör också på kort tid under fasansfulla former i centrala Göteborg. Huvudrollsinnehavaren Niklas Ragnvik och hans kollegor hinner knappt börja utreda ett mordfall förrän nästa påträffas. Och varför dyker ett märkligt ordenssällskap upp i flera av vittnesmålen?

Den sjunde kretsen är den tredje boken i serien om kriminalkommissarie Niklas Ragnvik vid Göteborgspolisen. Jag kan knappt bärga mig innan nästa släpps. Det är så bra denna bokserie är.

Den sjunde kretsen av Tony Fischer får utan tvekan 5/5, och uppläsaren Jonas Malmsjö får också 5/5. Jag både läste och lyssnade på denna bok med Storyteltjänsten. Jag lyssnade på min iPhone 13 Pro Max och läste den på min Storytel Reader eBokläsare. Allt helt i synk med varandra.

Kommentarer