Below av Kev Harrison (skräck, spänning, eBok)

Nej tyvärr, Below (nedanför) av Kev Harrison håller inte riktigt. Dels var den lite för ytlig (även fast de är nere i en gruva :) ), och dels var den inte trovärdig alls. Visst det är skräck och det behöver inte vara trovärdigt, men det var alldeles för mycket av storyn och det som händer i denna bok som jag har svårt att tro kan hända på riktigt. Jag kan tyvärr inte gå in på detaljer för då avslöjar jag allt.

Below av Kev Harrison handlar bland annat om Nick som har sett upp till sin farfar hela sitt liv. Den frånvarande hjälten, hans namne, begravdes nämligen levande nere i en gruva i en sista handling av mod. Den handlar också om Jess som har vuxit ur sin status som en kändis i sociala medier och de oändliga kraven som följer med det. Adventure Travel TV har fört samman den här osannolika duon och lovat Jess startskottet för sin karriär som hon längtar efter och Nick chansen att berätta sin farfars historia från där det hände, i den nyupptäckta gruvan som fortfarande har kvar hans kvarlevor från guldrushens skymningsdagar. Är det en dröm som går i uppfyllelse eller en mardröm när någon eller något rör sig nedanför dom?

Visst boken var tillräckligt spännande och välskriven för att jag skall ge den godkänt betyg, men det är ingen historia som går till historien direkt. Jag ger den 3/5 i betyg.

Kommentarer