The White Lotus (tv, serie, komedi, drama, HBO)

TV serien The White Lotus är en av de bästa serier jag sett. Det är helt klart ett måste att se. I denna serie i 6 delar får vi följa ett antal gäster och anställda på en lyxresort på Hawaii kallad The White Lotus. Man får följa dom under en omvälvande vecka. Jag kan inte låta bli att tänka på John Cleese och Pang i bygget när jag ser den. Speciellt när det kommer till hotelldirektören.

White Lotus är dock mycket djupare än Pang i bygget. Gästerna och de anställda vi får följa har alla problem av olika slag. En del firar familjesemester men får komplikationer. Andra är på smekmånad och ångrar sig. Medan andra försöker hitta sig själva eller bli av med sorg. Det är svart komedi när det är som bäst.

Serien är så pass bra att man får inget begrepp om tiden när man ser den. Den blir aldrig tråkig. Den är både rolig, spännande och gripande. Det är underbart att få följa personernas olika livsöden och de problem som uppstår.

The White Lotus är så bra att den inte borde få en fortsättning, men tyvärr får den det. Tycker det är ett dåligt beslut. Den borde få sluta så här och gå till historien till en av de bästa serier som gjorts.

Både regi och skådespeleri är top notch.

Jag såg serien på HBO Max på min Apple TV 4K 2021. Jag ger den 10/10 i betyg.

Kommentarer