Raised by wolves S2 A1: The Collective (TV, Science Fiction)

Jag är så besviken! Första säsongen av Raised by Wolves var ett mästerverk. Det var magiskt, trollbindande, spännande och mystiskt. Första avsnittet av säsong två kallat “The Collective” var en sådan besvikelse. Visserligen hade den en del mystik och så, men allt är ju förstört av mycket dåliga och billiga CGI effekter! Bakgrunder och så ser ju rent tecknat ut på vissa ställen..

Dessutom är det otroligt dåligt skådespeleri ibland. Rent amatörmässigt. Jag till och med skattade till ibland på grund av hur dåligt det var. Ridley Scott kan inte ha haft något med produktion att göra längre.

Raised by Wolves S2 A1 - The Collective handlar om att Mother, Father och barnen möter fientlighet från sitt nya ateistkollektiv. Marcus ger sig ut för att fylla en gammal kyrkas väggar med Sols tillbedjare.

Jag såg detta avsnitt genom HBO Max min Apple TV 4K 2021. Det var 47 minuter långt.

Jag ger avsnittet 4/10 i betyg. Jag hoppas på bättring, annars ger jag upp denna serie.

Kommentarer