KOLLEKTIVET - en bokcirkel

 

SelmaStories har dragit igång en digital bokcirkel (ja, digital bokcirkel kommer bli en grej, lika bra att vänja sig) och första boken vi läser är Ett jävla solsken. Jag fick den på lådan igår och jag ser så mycket fram emot att läsa den och diskutera på deras fb-grupp.

Här har ni mer info, och klicka här för att komma till gruppen. 

KOLLEKTIVET är en plats för alla oss som gillar att läsa böcker som säger något om samhället och den tid vi lever i, just nu. Strukturer, samhällsnormer, jämlikhetsfrågor … Vissa ämnen och böcker behöver man helt enkelt prata lite mer om! Det tänker vi göra här i Kollektivet - och vi hoppas du vill vara med. 

Såhär fungerar det - Vi läser en utvald bok under två månader - lagom lång tid! Ingen stress, ingen press. Vår första bok heter Ett jävla solsken av Fatima Bremmer, som vi börjar att läsa den 8 mars. Det är mycket tillåtet, till och med välkommet, att dela tankar och tips i gruppen under tiden. Och vill man dela tankar om andra böcker så går det också bra. Alla är välkomna att skriva i gruppen - du behöver inte vara expert på något sätt!

 
Madeleine Persson